Този сайт използва бисквитки (cookies) с цел подобряване и персонализиране на съдържанието, както и за анализ на трафика. Ако продължите да използвате сайта ни, вие се съгласявате с това. Съгласен съм

С колелото в планината!

Вече е по лесно и удобно от всякога - три лифта ще работят всеки уикенд през цялото лято на Витоша и ще могат да се ползват от всички желаещи колоездачи!

"</p

С разнообразния си терен и лесен достъп, Витоша се е превърнала в любима дестинация на колоездачи от близко и далеч, а от това лято с помощта на трите работещи лифта и специалните МТБ лифт карти, карането над София е още по-лесно и приятно. В тази секция сме подбрали 7 обособени пътеки с различни нива на трудност, които са лесно достъпни и могат да се обслужват от работещите към момента лифтове, като това са само част от маршрутите. 

В кабинковия лифт, колелата се возят вътре, а на Витошко лале 1 и 2 има поставени специални куки за лесно и удобно превозване на велосипедите. Две безплатни "Karcher" веломивки ще работят за колоздачите на долните станции на лифтовете. 

През цялото лято на Витоша ще е предлагат нашите специални МТБ карти на достъпни цени:

Целодневна карта:  30 лв. /възрастен/  25 лв. / ученици и студенти/
Полудневна карта от 9:00 до 13:00 или от 12:30 до 16:30: 20 лв. /възрастен/  15 лв. /ученици и студенти/
Уикенд МТБ карта: 50 лв. /възрастен/ 40 лв. /ученици и студенти/